Hybrid-Racing.com
Go Back   K-Series > TECH questions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-16-2012, 07:42 AM
USDMem1 USDMem1 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Melbourne, Australia
Posts: 61
Default Wiring conversion Harness possible problem

The car is a RHD Australian delivered EM1 and seems I might be missing a wire in the conversion loom and also maybe missing a wire in my OEM EM1's loom.

Here's the problem:
As I was going through the DIY guide for the conversion loom and noticed there is a step where I am meant to splice in a green/red wire labelled 'brake fluid' from the conversion loom into one of the brake reservoir wires. The problem is, that there is no 'brake fluid' wire provided in the HR conversion loom… Not sure why this is to be honest.



Also, the 6 wires that are meant to be joined into OEM connector A. Well the ELD 'grn/red' wire from the conversion loom is meant to go to the GRN/RED wire, A30 from connector A. But in my OEM A connector there is no grn/red wire and no wire in A30 slot. What is the ELD wire for specifically and is it important. For what reason would it not be in my OEM loom?





Thanks for your help guys.

- Mike
__________________
Supported by:
http://www.hybrid-racing.com/
+
http://www.hard-race.com.au/
Reply With Quote
  #2  
Old 03-16-2012, 04:43 PM
hybridracing's Avatar
hybridracing hybridracing is offline
Administrator
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 168
Default

Disregard this step for 96-00 chassis and we will make the change in the install guide. Thanks for pointing it out!

-Will
Reply With Quote
  #3  
Old 03-16-2012, 06:59 PM
hybridracing's Avatar
hybridracing hybridracing is offline
Administrator
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 168
Default

Ok the new guide is updated and can be found here: http://www.hybrid-racing.com/tech/99...install-guide/
Reply With Quote
  #4  
Old 03-18-2012, 06:40 AM
USDMem1 USDMem1 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Melbourne, Australia
Posts: 61
Default

Ok cool, but what about that ELD wire? Like I said that 'A30' grn/red wire isn't in my OEM connector A. So therefor I have nothing to connect the ELD wire from the conversion harness to :/

Will this be a big issue?
__________________
Supported by:
http://www.hybrid-racing.com/
+
http://www.hard-race.com.au/
Reply With Quote
  #5  
Old 03-22-2012, 05:02 AM
USDMem1 USDMem1 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Melbourne, Australia
Posts: 61
Default

Anyone have any ideas?
__________________
Supported by:
http://www.hybrid-racing.com/
+
http://www.hard-race.com.au/
Reply With Quote
  #6  
Old 03-22-2012, 03:39 PM
hybridracing's Avatar
hybridracing hybridracing is offline
Administrator
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 168
Default

This should not be an issue.

Sorry for the delay. In the future drop an email to support@hybrid-racing.com and a support ticket will be created!

Thanks,

Will
Reply With Quote
  #7  
Old 04-11-2012, 12:11 AM
USDMem1 USDMem1 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Melbourne, Australia
Posts: 61
Default

Ok cool, no worries. Thanks mate
__________________
Supported by:
http://www.hybrid-racing.com/
+
http://www.hard-race.com.au/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.